2012-12-30 10:02:24• hírek • Horoszkop.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma javíthat anyagi helyzetén

Napi horoszkóp december 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Őszintén szeretné rendbe hozni életét. Zűrös dolgai vannak, de nincs türelme, hogy felépítse, amit lerombolt. Szívügyekben meggondolatlan kijelentésekre ragadhatja magát, amit már a mai napon is bánni fog...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Lázas, de már nem levert, sőt, felfokozott tenni vágyás hatja át. Alig fér a bőrébe. Rendezget, tesz-vesz, de mindent félbehagy. Túlbecsülte az erejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ki hitte volna, hogy ilyen hamar elérkezik az év vége? A megdöbbentő tény igaz, és most igencsak össze kell szednie magát, ha nyugodt lélekkel szeretne elérkezni az év utolsó napjához...

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még nem döntötte el, hol fog szilveszterezni. Ez majdnem minden évben így zajlik, gondoljon csak vissza rá! Válassza azt, amelyik a legkülönösebb szórakozást sejteti.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ilyentájt mindig megfogadja hogy, semmit nem hagy jövőre. De azután addig tologatja egyik percről a másikra, amíg kifut az időből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hogyan is gondolhatta azt, hogy ma korán hazaér. Hiszen legrégebbi és egyben legjobb barátjával találkozik sok-sok hónap után először...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nincs visszaút. Végig kell járnia az ön számára kijelölt ösvényt, amin egyszer elindult. Azért, mert időközben kiderült, hogy göröngyös, megpróbáltatásokkal teli, nem kell azonnal feladnia!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Már csak ez a nap van hátra az évből, s így nem árt számot vetni azzal, hogy mit tudott megvalósítani eddig, s mit nem. A könnyű fajsúlyú dolgokat kicsit előbbre vette, s ezekkel nem is áll rosszul. Fogjon hozzá a többihez is, míg nem késő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Üzleti, pénzügyi manőverek lebonyolításához kedvező a nap, több lehetőség is kínálkozik anyagi helyzete javítására. Érzelmi élete összekuszálódott..Esetleg megpróbálhatja két partnerrel párhuzamosan, de vigyázzon, veszélyes játékot űz!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Erőtlenség vesz erőt a Bakokon. A sportolás bármilyen formájával, a mozgás élénkítőhatásával tudnak tenni ellene. A Bakok segítő fűszernövénye a szegfűszeg.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az év utolsó napjaiba ért. Ezt a puszta tényt félelmetes ellenfélnek látja, és méltatlannak érzi. Már megint elszaladt egy év, de vajon hogyan s hová...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kedvetlenül teng-leng otthonában. Úgy érzi, nincs különösebb célja, amire érdemes volna összpontosítania, amiért érdemes volna áldozatot hoznia. Ne legyen ilyen szigorú önmagához! Próbálja meg még egyszer, azt is,amihez egyáltalán nem fűlik a foga!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: